Siirry pääsisältöön

Kaadhale Ennai Kaadhali 2013 Ilmaiset Leffat


Kaadhale Ennai Kaadhali, Se on yksi kaikkein koskettavista elokuvista, joita olen seurannut elämässäni, jos ei ehkä eniten koskettaa yksi. Vain 5 näyttelijää ja pieni kylä, jossa vain muutamia kohtauksia, joissa pyöritettiin, tarvitaan tämän elokuvan täydelliseksi. Se kertoo erittäin arkaluonteisesta tarinasta ja tuo erittäin moraalisen viestin.

Kaikki täällä on painotettu ja pidetään elokuvassa huolellisen harkinnan jälkeen.

Toiminta oli upea loistava fantasian elementti tekee tästä elokuvasta lopullisen seikkailun kokemuksen !. Musiikki oli täydellinen orkestrointi tämän elokuvan. Ja liukas ohjaaminen on niin vaikea pidä tästä elokuvasta. Ei voi odottaa toista !.

Ei kliseitä, no perushahmo, ei häiriötä - vain hieno tarina.

Jos minun pitäisi sanoa huono asia siitä, musiikki (pääteema), vaikka suuri, saa toistuvia jonkin ajan kuluttua.

Kaadhale Ennai Kaadhali - Lataa Elokuvia Netistä Ilmaiseksi.


Suosittelen elokuva. Se on peräkkäistä konflikti, se on vain, että monet, se tuntematon konflikti tuntemattomasta osassa maailmaa.

Tämä elokuva, kourallinen merkkejä, niin vähän sanoja, niin lyhyessä ajassa, saa sinut ymmärtämään, että voit eläytyä kenenkään kanssa. Sinulla on vain halu tehdä niin. Ihmiskunta pystyy niin paljon rakkautta, että ei voi olla mitään paikkaa jäljellä vihaa, mutta valitettavasti olemme liian kiireisiä taistelevat, joka päivä, joka paikassa, tai toisella puolella maailmaa.


  • Video : 720p-1080p-1080i WEB-DL 1920×1080-1280×720-1440×1080.
  • Tiedote : 2013.
  • Genre :
  • Kieli : Finnish-Englanti
  • Kesto : 1h 53 min.
  • Download : 8366
  • Yhteensä katsaus : 2548
  • Käännös : FI, DE, EN, FR, TR, SF, SU, EA, ID, LS, UM, DZ, YK, OC.
  • Elokuva tyyppi : AVCHD,F4V,3GPP,MXF,f4b,.mpv.
  • IMDB Rating : 6.6/10 (88350 votes).
  • Elokuva Koko : 573 MegaByte.


  • Tämä on kiehtova elokuva ensimmäisestä kehyksestä viimeiseen. Taustalla pisteet tankkauksessa ja täydentää tunnelman elokuvan niin kauniisti. Toimiminen on ylellinen, suunta on yläpäätä. Tarina on todella yksinkertainen ja kaikki viehätys on tarinassa.

    Kaadhale Ennai Kaadhali Katso Leffoja Netissä


    Ohjaaja on visuaalisesti yksityiskohtainen elokuvantekijä eikä hänen elokuvistaan tähän mennessä ole esittänyt hänen taipumustaan visuaaliseen tarinankerronta paremmin kuin Handmaiden. Menin tähän elokuvaan täysin sokea, joka suosittelen rehellisesti kaikkia ihmisiä, koska juoni itsessään etenee niin hienosti suunniteltuun tapaan.

    Kommentit

    Tämän blogin suosituimmat tekstit

    Wallander: Kaipaus Elokuvien Lataaminen

    Katso Wallander: Kaipaus 2013, Elokuva on ihanan suunnattu, elokuva on hänen opus ja on toiminut mukaan suuri valettu kaikilla tasoilla. Kaikki on niin virheetön, että et todellakaan unohda, että olet katsomassa elokuvaa, koska se tulee pois kuin olet kärpänen seinällä todistamassa kaikkea tätä kamaa omakohtaisesti. On kameran laukaus, kanssa loistava musiikki pisteet sekä tietysti väkivallan todella ravistelee teitä. Voitaisiin väittää, että olemme nähneet tämäntyyppisen tarinan lukemattomia aikoja, mutta se on niin tuore, että et voi auttaa, mutta tuntuu siltä, että näet sen ensimmäistä kertaa. Itse kirjoitus on erittäin hyvä. Vaikka joitain elementtejä on vähän vaikea uskoa, tämä kalvo vaatii valmis suspensio epäuskon, joka mielellään täyttäisi. Elokuva alkaa kuin se merkitsee mennä - väkivaltainen, täynnä kauhua, nopeatempoinen ja erittäin tyylikäs. On hyvin vähän elokuvia (joiden pituus ja laajuus), jotka pystyvät toimittamaan niin vakaan ja korkean viihdearvon alusta loppuun, m

    Kamaleón Ilmaisia Elokuvia Netissä

    Kamaleón 2003, Fantastinen ja virkistävä elokuva, joka on mielenkiintoinen faneille. Se ylläpitää jatkuvasti hymyilevää kasvoillasi suurella naurulla, {spot-on casting ja fantastinen toiminta.|spot-valussa ja fantastinen toiminta. Äänikortti on aivan loistava, Jazz infuusiona ääniraita on täysosuma. Tarina on myös melko tumma ja varsin mielenkiintoinen. Se on elokuva, jota koko perhe voi nauttia. Se tekee suurta perheen hauskaa. Joten lopulta en voi suositella tätä elokuvaa tarpeeksi, Minulla on ollut ilo nähdä. Tämän elokuvan juoni ja subplots ovat täynnä moraalin, huumoria ja silmiinpistävää. Lisää se tosiasia, että tämä tekee tästä elokuvasta suosikki.

    The Mystery of the Green Island Elokuva Netistä

    Katso The Mystery of the Green Island 1984, Tämä elokuva on vain verinen erinomainen, loistava, fantastinen, uskomaton, ei mitään vikaa, melko paljon joka ikinen kommentti sana voit ajatella. Hyvä toimiva ja hyvin pelattu roolit merkkiä. Näyttelijät tekevät erinomaista työtä elokuvassa. Haluaisin myös korostaa valokuvan esityksiä, joka on yllättävän hyvä. Meillä on joitain näyttelijöitä ja näyttelijöitä, jotka voivat suuresti siirtää yleisön huutoja ja kyyneleitä. Toimijat, jotka tulevat ulos olla osa uutta ja erittäin lupaavia sato ihmisiä, jotka tekevät joka kerta enemmän faneja ympäri maailmaa. No, sinun pitäisi nähdä itsellesi.